IFK Tärendö: Arbeten och aktiviteter våren – sommaren

Hej allihopa! Vi i IFK är i full gång med att planera för våren och sommaren. Arbeten och aktiviteter m.m. Här kommer lite info och datum att boka in:

Helgen 8-9/6 kommer det vara arbetshelg på holmen. Trädäcket mellan serveringsbyggnaden och logen ska bytas. Det kommer behövas folk som hjälper till med detta. Samtidigt som trädäcket byts försöker vi fixa, städa och göra fint överallt på holmen. Så alla kan hjälpa till med nåt. Så boka in detta i kalendrarna. Mer info kommer när det närmar sig.

Kulturföreningen Lava kommer att anordna midsommarfirande på holmen. Ni kan läsa mer om detta samt köpa biljetter på bifogad länk: https://billetto.se/e/aurinkofesti-2019-biljetter-352446

IFK hyr ut holmen till Kulturföreningen Lava och får också en procentuell summa av biljettintäkterna. Vi har också fått förfrågan om att sälja hamburgare under midsommaraftonskvällen. Detta kan vara en bra inkomstkälla. Däremot behövs det då folk som ställer upp och grillar och säljer. Om du är intresserad av att göra det anmäl ditt intresse till mig (telefon 0702903522) senast 12/5. Om vi inte får ihop folk till hamburgergrillningen kan vi såklart inte utföra den.

Inom kort kommer vi även skicka ut förfrågningar att hjälpa till på IFKs olika arrangemang under Tärendöveckan som är som vanligt vecka 29.

IFKs styrelse genom Kajsa.