Varför ska jag använda en resebyrå?

Många tror att resebyråer inte längre behövs tack vare internet. Det finns dock många fördelar med att använda en resebyrå som man inte kan hitta på nätet. Resebyråer har många års erfarenhet och kunskap, vilket kan bidra till att göra din resa smidigare och mindre stressig. De kan också ge dig exklusiva erbjudanden och rabatter som du inte skulle kunna hitta på nätet.

Få unika förmåner och reseförsäkringar

Andra fördelar är reseförsäkringar och resepaket. Resebyråer kan erbjuda reseförsäkringar som är skräddarsydda efter dina behov, vilket du inte hittar på nätet. De har också tillgång till resepaket som innehåller flyg, hotell, måltider och sevärdheter till ett rabatterat pris.

Slutligen är resebyråer bra när det gäller researrangemang eller ändringar i sista minuten. I händelse av oväntade förseningar eller inställda resor finns resebyråer tillgängliga för att hjälpa dig att snabbt och problemfritt göra alternativa arrangemang. De har relationer med flygbolag och hotell så de känner ofta till kommande försäljningar eller kampanjer som kan spara pengar på dina resekostnader.

Att använda en resebyrå är ett enkelt sätt att få ut det mesta av din resa utan att behöva oroa dig för alla detaljer själv. En bra resebyrå kan hjälpa dig att hitta det perfekta resepaketet, bra erbjudanden och rabatter, reseförsäkringar och mycket mer. Om du letar efter ett enklare sätt att boka din resa är en resebyrå definitivt värd att överväga.

Historien om Tarendo Travels

Det hela började när nuvarande VD Tomas Tarendos pappa Torbjörn var på en resa i karibien. Han upptäckte då behovet av en resebyrå som gjorde hans reseupplevelse enklare och roligare. Han ville skapa samma reseupplevelse när han återvände hem, så han öppnade Tarendo Travels i Sverige 1986. Sedan dess har vi hjälpt resenärer att hitta sina perfekta resor över hela världen med hjälp av våra unika tjänster, resekompetens och lokalkännedom. Kontakta oss gärna för mer information.